Биомагнити за отслабване - Nano Slim

Модел: Nano Slim
Наличност: В наличност
5.00лв.

Количество

 

Революционната нанотехнология Nano Slim  е разработена на базатата на традиционната китайска медицина, чрез въздействие на магнитните вълни върху акупунктурните точки на ухото. Принципа на действие е в подпомагане на  мозъка да отделя хормони, които допринасят за изгаряне на мазнините и намаляване на апетита. Разработена е в САЩ в продължение на 10 години от много учени и специалисти, наложила се и в Русия и за първи път вече и в България.

Предимства:

- намалява апетита и увеличава метаболизма; 

- изгаря мазнините и премахва излишните килограми; 

- забавя процеса на стареене, освежава и тонизира; 

- укрепва имунната система 

Комплекта включва:

Биомагнити със сребърно покритие – 2 бр.

Диаметър на биомагнитите – 7 мм

Тегло на всеки магнит – 1 гр

Начин на използване:

Двете магнитчета се поставят в горната част на ушната мида (първият магнит се поставя на лицевата част на ухото, а вторият зад ухото- виж снимката). Двете сребърни магнитчета с диаметър 7 мм и тегло 1 гр. се притеглят взаимно и плътно се задържат на ухото.

Биомагнитите се носят максимум до 6 ч. дневно.  Препоръчително е сутрин 1 час, 2 часа през деня и 3 ч. вечер, като през нощта се свалят, тъй като по време на сън мозъкът не е активен.

Резултати: отслабване от 10 до 15 кг. за 30 дни. Продължителността на един курс за отслабване е 1-2 месеца в зависимост от желаните резултати.

Забележка: Намаляването на теглото е строго индивидуално и е свързано, както с метаболизма , така и с хранителния и двигателен режим на всеки човек. Препоръчително е преди да започнете диета да се консултирате с лекар специалист.

Внимание!  Биомагнитите не трябва да се ползват от бременни и кърмещи жени, хора с кардиостимулатори, диабетици на инсулин и хора със сърдечни заболявания.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър