Постелка за йога и спорт

Модел: Постелка за йога и спорт
Наличност: В наличност
22.00лв.

Количество

 

Постелка за йога и спорт

Йога е твоя спасителен остров в центъра на градския океан, до който можеш да доплуваш лесно и да се отърсиш от хаоса на ежедневните вълни. 

 

По принцип,  йогата  не изисква много оборудване, но има един инструмент, без който практикуването на йога би било невъзможно. Разбира се, става въпрос за постелката за йога. Тя е изключително важна за вашата безопасност по време на йога сеанса, и подобрява вашето изпълнение на йога упражненията. Постелката за йога е и от ключово значение за вашата  релаксация,  докато правите упражнението, който сте избрали. 

 

Основната функция на една постелка за йога е, да Ви предостави по-добро сцепление, докато извършвате  йога упражненията. Много от позите в йогата, изискват перфектно позициониране на тялото, и здраво сцепление с пода. Без постелката за йога това не би било възможно, а без добро сцепление, Вие сте изложени на риск от  нараняване, от подхлъзване и падане. И дори ако не стане никое от последните, без постелка за йога Вие просто няма да можете да се  концентрирате  напълно върху дишането си и върху самата поза, тъй като краката Ви  ще се плъзгат върху пода.

 

И тъй като постелката за йога е много важна част от йога практиката ние избрахме най-подходящата за Вас. 

 

Размери: 60 х 180 x 0.5 см

 

Подходяща за:

Йога

Аеробика

Пилатес

Туризъм

Къмпинг

Лесно се почиства с вода

Не се хлъзга и е направена от негорим материал

Лесно преносима

Супер еластична, намалява болката от твърдостта или неравността на настилката

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър