Уред за премахване на груба и мъртва кожа на ходилата Scholl Instant Hard Skin Remover

Модел: Scholl Instant Hard Skin Remover
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество

 

Представяме Ви  Scholl Instant Hard Skin Remover  - ревлюционния уред за премахване на твърда, груба и мъртва кожа в областта на ходилата.


Ергономично изработен от експертите на Scholl за удобна и лесна употреба. С уникално разполжени остриета, за да осигури безопасно и ефективно отстраняване на грубата кожа.


Кожата на ходилото е уникална, тъй като издържа ден след ден на напрежението от дългото стоене и ходене. Понякога продължителния натиск и триене, натоварване, така и  от неудобни обувки  може да доведе до образуване на твърда кожа и мазоли. Експертите на Scholl знаят, че най-добрият начин да излекуваме грубата кожа е да бъде премахванаредовно .


Начин на употреба:

Осемте на брой остриета със заоблен връх са разположени под специален ъгъл, така че е необходим минимален натиск за отстраняване на грубата кожа. Същевременно специалния дизайн на уреда предлага лесна и безопасна употреба.


За най-добри резултати се препоръчва редовно отстраняване на грубата кожа с уреда, като преди употреба, кожата на ходилата трябва да бъде обекотена с хидратиращ крем.


За да почистите ножчетата , е необходимо просто да ги изплакнете под течаща вода.


Предупреждения:

Не използвайте върху наранена, възпалена или раздразнена кожа. Спрете употребата, ако кожата се раздразни или възпали. 

Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Scholl Instant Hard Skin Remover не е подходящ за диабетици и хора с нарушено кръвообращение.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър