Wristball - пластмасова топка за трениране на ръце -пръсти, бицепс, трицепс

Модел: Wristball - пластмасова топка за трениране на ръце
Наличност: В наличност
19.00лв.

Количество

 

Wristball - пластмасова топка, с идеалната големина за удобно хващане, с гумен пръстен и втора топка в нея, която се върти свободно около оста си - едно ново и хитово изобретение, с което освен че ще се забавлявате ще тренирате и целите ръце -пръсти, бицепс, трицепс.

Натоварването е точно толкова, колкото бързо си въртите ръката – може да правите леки тренировки, можете и по-тежки. Няма батерии, няма неудобство – можете да си го правите във рейса, колата, в офиса и където още пожелаете.

Вътрешната топка се завърта посредством канапче при което голямата топка започва да мърда в ръката, като се клатушка равномерно във всяка посока, като крайния ефект е, че ръката започва леко да се върти от китката.

Това е ключов момент – трябва да се противопоставите на това килване и да си мърдате ръката по подобен начин, само че, малко по-бързо. Веднага се усеща как wristball-а започва да забързва, като издава специфичен звук на излитащ хеликоптер.

Ако сте го направили както трябва скоро вътрешната топка се върти с десетина хиляди оборота в минута, а ръката ви едвам ще я задържа.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър