Електромагнитно устройство против хлебарки - AO-201A

Модел: Електромагнитно устройство против хлебарки - AO-201A
Наличност: В наличност
19.00лв.

Количество

 

Ефективен и лесен за употреба, електромагнитният уред против вредните насекоми просто се поставя в контакт и забравяте за проблема.Генерираните от уреда високочестотни електромагнитни трептения правят средата дискомфортна за насекомите и ги принуждава да напуснат вашия дом.

Сложете край на нехармоничното съжителство между вас и домашните НЕлюбимци. Това ново революционно устройство, използващо съвременна технология на електромагнитни импулси, предава сигнала чрез окабеляването по стените в дома и по този начин достига до местата, където живеят и се размножават неприятните вредители. Амплитудата на уреда е 900 Vp-p. Това прави средата изключително неблагоприятна за хлебарките и ги принуждава да напуснат помещенията с обща площ над 100 м2.


Кажете сбогом на хлебарките с електромагнитен уред против тези досадници. Нека битката с тях премине в ново измерение.

Максималният ефект се постига след 2-3 седмици, тъй като размножителният период при хлебарките е 3-4 седмици.

В горната част на уреда преместете плъзгащия бутон на ляво, за да светне левия мигащ, зелен индикатор, а десния трябва да свети постоянно в червено.

Устройството е напълно безвредно за хората и домашните любимци. Необходимост за всеки дом, офис, хотел, ресторант и други сгради.

Офертата не включва обслужване и консумативи!

Размери: 100 мм. 50+35 мм.

Тегло: 160 гр.

Мощност: 3-9 W​

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър