Четка за почистване Sticky Buddy

Модел: Четка за почистване Sticky Buddy
Наличност: В наличност
8.50лв.

Количество

 

Компактен, удобен и лесен за употреба почистващ уред

Универсално приложение върху всякакви повърхности

Лесна поддръжка, без изисквания са специално почистване

Страхотно ниска цена, която да ви спести излишни разходи и нерви

Уникална система срещу редица нечистотии

Четка за почистване Sticky Buddy е най-новият помощник на всички вас: хората, които държат на перфектната хигиена и искат да се справят с нечистотиите около себе си, за да бъдат здрави и щастливи. Четката е уникална по рода си, защото се справя с всичко: прах, косми (включително тези от домашния ви любимец), паяжини, миниатюрните бактерии около вас, които даже не виждате. Внимание: можете да използвате четката и у дома, и в офиса и дори в колата, като няма значение от типа повърхност, която ще почиствате. Специалната силиконова крайна част на Sticky Buddy позволява бързо и лесно улавяне на мръсотията с едно-единствено движение!

 

Начин на употреба и поддръжка:

Използвайте четката за почистване Sticky Buddy, като просто прокарате с леки и бавни движения силиконовия й край върху повърхността, която ще чистите. Повече от две-три търкания не са нужни. Почистването е напълно лесно: сложете под течаща вода четката след използва и можете и тя е готова за следващото почистване!

 

Съдържание на комплекта: Голям Sticky buddy за килими, дивани, мокети, дрехи, под и други и малък Sticky buddy за ежедневна употреба и компактен за носене в чанта или в колата - винаги под ръка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър