Професионална маша за перфектни къдрици с турмалиново покритие

Модел: Професионална маша NOVA NHC-2007A
Наличност: В наличност
28.00лв.

Количество

 

Пригответе се за истински перфектни къдрици! Представяме ви революционния уред NOVA, чието покритие е разработено на базата на йонно-керамична технология и турмалиново покритие.


Това не е просто обикновена маша, а истинска революция в оформянето на къдрици. Уредът е разработен така, че вие няма как да не постигнете желания ефект, без изплъзване на кичура, без грешни движения или неправилно оформена къдрица. Защото новата ви маша просто сама ще следва всяка извивка. Снабдена е със специален спираловиден водач, който сам по себе си следва движението и формата на всеки кичур.


Това не е поредната маша, а новият ви интелигентен уред, снабден с удобен клипс, който захваща лесно всеки кичур, така че няма начин той да се изплъзне или вие да изгубите контрол над движението. След което навиването може да започне посредством спираловидния водач. Бързо, лесно и удобно!


Професионалната маша NOVA е разработена по съвременна и иновативна йонно-керамична технология. Така че отдъхнете си...косата ви най-после ще запази своя блясък и здраве, дори и след термично третиране.


И освен, че е истински професионалист в къдриците, Тя ще се погрижи и за вашата сигурност. Горният й пласт - спиралата-водач, ще предпазва вашата кожа, лице и ръце от директния допир със самата нагряваща част. Нагряването на този най-горен пласт е с по-ниска темепратура, в сравнение с нагряващото керамично покритие. А това със сигурност ще ви осигури допълнителен комфорт и безопасност.


И за да е още по-лесно, тя е снабдена с две мини гумирани крачета, като по този начин вие спокойно може да поставяте нагретия уред на всякава повърхост.


Характеристики:


Бързо наргяващ елемент;


Керамичен йон / Цилиндър с Турмалиново покритие;


Спирала за къдрици с революционен дизайн / Водач за пефектни къдрици;


Бутон за включване и изключване със светлине индикатор;


Захранващ кабел, въртящ се на 360 градуса;


Тънка предна пластмасова част за предотвратяване на изгарания;


Удобни мини крачета;


Напрежение: 230 V-50HZ


Мощност: 30 W;


Размер на вътрешния цилиндър: 20 мм;


Размер на външния цилиндър: 36 мм.;


Максимална температура на загряване: 210 градуса;
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър