Вибриращ колан за отслабване Vibroaction

Модел: Вибриращ колан за отслабване Vibroaction
Наличност: В наличност
45.00лв.

Количество

 

Вибриращ колан за отслабване VibroactionОписание

Стегнатото и оформено тяло е мечта на много хора, но реалността е съвсем различна. За да се сдобиете с тонизирани мускули, да бъдете по-издръжливи в ежедневните си задачи и да изглеждате като изваяни, има само две условия правилен хранителен режим и тренировки. И двете изглеждат страшно трудни, но също така е трудно да бъдеш и с наднормено тегло, нали? Често обаче, след тежък работен ден, проблеми вкъщи, дълъг списък със задачи за вършене и недоспиването, може да доведат до крайно изтощение. За да не рискувате здравето си, вижте нашето предложение.


След като сте решили как да се храните, може да се отпуснете на дивана, а вибриращият колан за отслабване Vibroaction ще се погрижи за останалото. Благодарение на неговото действие ще получите тонизирани мускули и самочувствие. Той действа на принципа на вибрациите. Резултатът е подобрено кръвообращение, разбиване на мастните клетки, изглаждане на целулита и постепенно намалява на обиколките. Виброколанът може да се ползва във всяка област: седалище, корем, гръб и където решите. Нужни са ви само 10 минути дневно.


Разполагате с дистанционно, с което може да избирате работния режим. Стягайте мускулите, докато вършите ежедневните си задачи, бягате, гледате телевизия, четете книга.
Защо да се спрем на този продукт?

Ефективно стяга мускулите

Тонизира кожатa

Подобрява кръвообращението

Помага за детоксикиране на кожата

Разбива мастните клетки

Лесен за работа

Характеристики:

Мощност: 12W

Вход: AC 220-240 V

Изход: 12 V / 1 A

Честота: 50 - 60 Hz

Дължина на колана: 125 см.

Захранване електрическата мрежа.

Дължина на захранващия кабел: 1,80м.

Комплектът включва:

1 х Вибколан Vibroaction

1 х Управление

1 х Метър

1 х Чанта за съхранение

1 х Адаптер за захранване


ВИДЕО:


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър