Нощна ортопедична шина за лечение на изпъкнало кокалче- HALLUX VALGUS

Модел: Нощна ортопедична шина за изпъкнало кокалче
Наличност: В наличност
14.50лв.

Количество

 

Нощна ортопедична шина за лечение на изпъкнало кокалче- HALLUX VALGUS

Олекотена нощна ортеза с подвижен механизъм за палеца на кракаВалгусната деформация (hallux valgus) е една от най – често срещаните хронични деформации на долните крайници, при което се забелязва изпъкване на костите на палеца встрани от нормалната норма на пръста.


Олекотената нощна ортеза с подвижен механизъм е изработена от висококачествен медицински материал, които фиксира палеца на крака в желаната позиция при наличие на деформация. Този артикул от ортопедията се използва главно за имобилизация на изкривено кокалче на палеца на крака, като е подходящ за употреба в различните етапи на рехабилитация според индивидуалните потребности на всеки човек. Здравата пластмаса поддържа необходимата корекция, с помощта на чупещия механизъм се осигурява нужната подвижност на палеца за извършване на нормални дейности от ежедневието, а посредством специално изградените нееластични ленти  има възможност да се фиксира индивидуално избраната компресия към стъпалото и палеца на крака. Във вътрешността си протектора е изграден от дишащ медицински неопрен, които не предизвиква алергични реакции и същевременно омекотява триенето от допира с кожата, като създават чувството за удобство и комфорт при използване. Основната цел на ортезата е да се спазва принципа на постепенност при употреба, което означава, че трябва да се започне с леко пристягане на велко лентите за определен период от време, след това да се премине на умерена интензивност на пристягане и т.н. Шината е едно добро решение домашно лечение на палеца на крака в удобно за вас време.


Използва се за:


Фиксиране на палеца на крака.


Имобилизация на изкривено кокалче на палеца на крака


Облекчаване на болки в областта на палеца.


Рехабилитация на изкривената ставичка на палеца. 


Валгусната деформация (hallux valgus).


Поддържане на правилна позиция на палеца.


Абсорбиране на налягането в областта на големия пръст.


Понижаване на напрежението в областта на палеца от пренатоварване.


Предотвратяване на ставни възпаления.


Възстановяване на правилната форма на палеца.


Профилактика и предотвратяване от усложнения.


Многократна употреба.


Комфорт и удоволствие при носене в удобно за вас време.


Нощни ортопедични шини за лечение на изпъкнало кокалче- HALLUX VALGUS.Шините са много удобни за носене и са със 100% гарантиран резултат.Шините са със каишки,което ги прави универсални за мъже и жени.Всяка шина става както за ляв,така и за десен крак.Не чакайте да се стигне до операция,с този продукт гарантирано ще решите вашите проблеми.Може да се носят и презденя с обувки,но най-голям ефект имат през нощта докато спите-Доказан ефект!!! Цената е за 1бр

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър