Джобна печка на бензин

Модел: Джобна печка на бензин
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество

 

Джобна грейка Handy Warmer. Идеалното решение за студените зимни дни. Вече може да се разхождате с удоволствие навън или да вършите спокойно работата си на открито, дори и при отрицателни температури навън.

Handy Warmer ще Ви топли с едно зареждане от 12 до 24 часа. Сложете печката за ръце в поларената торбичка и се насладете на приятната топлина, разливаща се по цялото Ви тяло!


Как действа?


Посредством катализатора в дюзата се запалват бензиновите пари и те горят без пламък (тлеят). От повишената температурата се нагрява цялата запалка и тогава тя влиза в работен режим и е готова за използване. Благодарение на процеса платинена катализа се отделя единствено и само горещ въздух, който е незапалим.

Създаден с цел да поддържа телесната температура в нормални граници през студените зимни дни.


Комплекта включва:


Един брой джобна печка

Дозатор

Поларена торбичка


Характеристики:


Размери: 97х68х18 мм;

Тегло: 80 гр.;

Разход: 1 мл/час;

Гориво: Бензин за запалки Zippo, Ronson;

Безпламъчна технология (с платинен катализатор)


Начин на употреба:


Отстранете декоративният капак (с отворите за въздух).

Издърпайте и свалете дюзата.

Поставете дозатора върху резервоара, напълнете го с желаното от Вас количество бензин, завъртете го на 90 градуса и изчакайте горивото да изтече.

Поставете дюзата обратно на нейното място и разпалете уреда, посредством запалка или кибрит в продължение на 4-5 секунди - няма да се образува пламък, технологията на горене е безпламакова. След около минута поставете и декоративния капак.


Внимание! Не мокрете и не наранявайте дюзата с катализатора.

Подходящ за: скиори, сноубордисти, алпинисти, ловци, рибари, планинари и от всички, които са се отдали на удоволствието да прекарат приятни мигове сред природата през зимата или за хора, които работят навън.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър