Коректор гръб-рамене ELAST 1008

Модел: Коректор гръб-рамене ELAST 1008
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество

 

Медицински коректор гръб-рамене ELAST 1008 
Уседналият живот, натовареното ежедневие, липсата на достатъчно физическа активност, работата на стол и пред компютър и още много предпоставки от живота на съвременния човек предразполагат към изтощаване и амортизиране на гръбначния стълб и влошаване на функционалното му състояние. Медицинскиат коректор за гръб-рамене ELAST 1008 е висококачествено изделие с многослойна функционалност с основна функция отнемане от теглото на гръбначния стълб, изправянето му заедно с раменете, подобряване на стойката и редуциране на болките от травми и схващания. Коректорът е изработен от ластични влакна с висока плътност и здравина, подплатени със гъвкави стоманени шини за изправяне на стойката. Залепващите му краища осигуряват универсалността към всеки размер. Използва се без лекарско предписание и рецепта. Металните вложки подобряват изправената позиция. Подобрява се дишането и цялостното кръвообръщение.


Коректорът се използва при дискови хернии, дископатии, гръбначни изкривявания, травми на гръбначния стълб, остеопорозни изменения на прешлените, при пациенти с остеомалация от онкологичен характер и всякакъв друг вид състояния, за които се иска укрепване на гръбначния стълб. Ползването през първите няколко дни често е съпроводено с адаптивен дискомфорт, който постепенно изчезва.


Размерът на колана е универсален и се регулира посредством ластични презрамки и колан, които в краищата си се прикрепват със самозалепващи се ленти..


Материалът е: 30% полиестер, 25% полиуретанова пяна, 20% латекс, 15% памук и 10% найлон. Препоръчва се коректорът да се носи първоначално най-малко 10-20 мин. дневно и постепенно времето да се увеличи до 2-4 ч. дневно. След два до три месеца носене се получават и първите резултати. Коланът е подходящ, както за мъже, така и за жени. При измиване на коректора да не се използват перилни препарати и сапун. Изплаква се, след което леко се натиска, вместо изтискване и се увива в кърпа, за да изсъхне.


Не съвместимо е използването на колана при наличие на пейсмекър.


Високота качество е гарантирано.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър