Стаен дифузер за етерични масла-арома овлажнител

Модел: Стаен дифузер за етерични масла-арома овлажнител
Наличност: В наличност
49.00лв.

Количество

 

Стаен Дифузер за етерични масла

Цена: 49 лв


Стаен Дифузер за етерични масла с класически дизайн, удобен и тих. Пречиства, овлажнява и ароматизира въздуха чрез освобождаване на терапевтичните свойства на етеричните масла. Ароматерапия за Вашия дом - лесно и достъпно. Може да се използва и само за овлажнител или ако се добавят етерични масла и за арома терапия!

Цвят: светъл дъб.


Дифузерът за етерични масла  е вашият спътник в ароматерапията във всяка стая у дома или в офиса. С неговия класически дървесен стил, компактни размери и тишина при работа, той е чудесно решение за здравето на Вашето семейство и комфорта вкъщи.


Арома Дифузерът без нагряване излъчва финна пара, освобождавайки ароматните и терапевтични свойства на етеричните масла в стаята бързо и безопасно.


Премахва лошите миризми и пречиства въздуха.

Овлажнява въздуха.

Отключва терапевтичните ползи на етеричните масла. При ултразвуковия дифузер парата се получава без да бъде използвана топлина, което запазва качеството на маслата и извличането на максимална полза от тях.

Облекчава симптомите на умора и стрес.

Подобрява съня.

Етеричните масла използвани с арома дифузер имат антибактериално и антимикробно действие.

Идеален за офиса и дома като заместител на токсичните освежители за въздуха.


Дифузерът има 4 настройки за време на действие, позволявайки Ви да персонализирате отделянето на етерични масла във въздуха. Той е перфектната арома лампа с неговите възможности за 7 цвята LED светлини в приглушен или ярък режим.


1. Повдигнете капака

2. Добавете чешмяна вода

3. Добавете капка етерично масло

4. Затворете капака

5. Натиснете бутона MIST за включване

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър