10 бр. детоксикиращи пластири KINOKI

Модел: 10 бр. детоксикиращи пластири KINOKI
Наличност: В наличност
2.00лв.

Количество

 

Тялото е единственият капитал в този живот. Погрижи се за тялото си, освободи го от натрупаванията на токсини и радикали по безболезнен и безопасен начин.

Посрещни пролетта с обновен и изчистен организъм. Детоксикирай тялото с пластири KINOKI за ходила. Една кутия с 10 броя сега на уникална цена.


Повече за KINOKI: пластирите за ходила са напоени с бамбукова киселина, която прониква и транспортира токсините извън тялото чрез процес на осмоза, така както се извършва и в кореновата система на растенията например. 

Употреба:

- стъпалата се измиват

- отлепя се хартията на ширикия фиксиращ пластир, пликчето с детоксикиращия пълнеж се залепя в средата на пластира с едноцветната страна към стъпалото. Така подготвената вложка (компрес) се залепя на стъпалото или чувствителни места - стави, рамене, кръст и пр.

- KINOKI не се ползват при алергична кожа, бременни и кърмачки. 

- Не се поставят върху открити рани


Резултати пти употреба:

- KINOKI отстраняват от организма натрупвания, химикали, токсини, свободни радикали и др. В резултат се подобрява цялостната функционалност на организма - регулира се метаболизмът, отделянето, подобрява се  работата на централната и периферната нервна система, урегулира се сънят, повишава се капацитетът на паметта. Премахват се хронични болки като мигрена и артрит.

- Пластирите се поставят вечер и се премахват сутрин

- Пълният курс на употреба е 14 дни до 3 пъти годишно.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър