3D Увеличител за телефон

Модел: 3D Увеличител за телефон
Наличност: В наличност
22.00лв.

Количество

 

 3 D оптична технология за увеличаване на изображенията от вашия телефон. Или просто казано - Увеличителна Лупа, специално пригодена за размера, формата и спецификата на телефона. Елегантната, семпла и олекотена приставка представлява поставка за телефон, както и лупа, която ще промени тотално ефекта на картината. Съвместима за всякакви видове телефони, компактна и лесна за носене. Изключително подходяща за гледане на филми. А също и за четене на текстови материали, особено от възрастни хора или други, чиито очи се напрягат от ситен и неясен текст. Подходяща за Бизнес презентации, къмпинг, пътуване или просто през свободното ти време. 


Телефона се превръща в 3D екран, на който любимите ви герои оживяват. Проста и гениална технология увеличава екрана на телефона над 3 пъти и придава на изображенията 3D дълбочина, за реалистично изживяване.

Дори и да си имаш чисто нов таблет или лаптоп, ето че телефонът продължава да бъде твоят най-верен помощник, най-удобният, най-универсалният и компактен. Гледането на филми или клипове губят ефекта си, когато са гледани на неговия малък екран. Четенето на текст изисква да увеличиш картината, а това променя цялостната визия на страницата. 

Изумителна добавка, която за секунди увеличава до 3 пъти картината, подобрява я и добавя дълбочина и динамика.


Елегантната, семпла и олекотена приставка представлява поставка за телефон с лупа, която ще промени тотално ефекта на картината.


Материал: ABS Размери: 18 / 27 см.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър