6 броя лепенки против комари

Модел: 6 броя лепенки против комари
Наличност: В наличност
3.50лв.

Количество

 

Лепеките против комари съдържат  100% натурално масло от цитронела /лимонена трева/. Изработени са от  нетъкан текстил и са напоени с масло от цитронела.

Етеричното масло от цитронела е едно от най-ефективните средства за справяне насекоми. То се извлича от лимонена трева, която традиционно присъства в състава на продукти срещу комари, кърлежи, мухи и др.

Цитронелата не убива гадинките, но им действа силно отблъскващо. Съдържа терпени, които блокират невронните пътища на насекомите, възпрепятствайки свободното им движение.

За разлика от повечето продукти против кърлежи и комари, цитронелата не съдържа химични и вредни вещества. Тя има силно противогъбично действие и е нетоксична!

Лепенките имат силно изразено репелентно (отблъскващо) действие срещу комари, мухи, кърлежи и други жилещи насекоми. Подходящи са за употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов и в закрити помещения - дома, офиса, училището.

Начин на употреба:

Отлепете една от лепенките и я залепете по Ваше желание на дрехи, обувки, аксесоари, на детската количка, над  детското креватче или на работното място.

Предимства:

Лепенките могат да се използват няколко пъти – достатъчно е просто да ги приберете във фолиото и да ги запазите за повторно ползване.

Действат до 48 часа.

Не оставят петна!

Не предизвикват алергии!

Внимание:

Да се избягва контакт с очите и кожата.

Да се пази далече от достъп на деца.

Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни.

При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ.

Да се съхранява само в оригиналната опаковка.

Опаковката съдържа 6 броя лепенки.

Произведено в Китай.

Цвят според наличностите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър