Отслабващи лепенки KIYESKI

Модел: Отслабващи лепенки KIYESKI
Наличност: В наличност
5.00лв.

Количество

 

Отслабващи лепенки KIYESKI 

Извай лесно, бързо и без вреди така желаната елегантна фигура, използвайки натуралните лепенки за отслабване „Kiyeski”. Те съдържат масло от жожоба, жасмин и иглика, зелен чай на прах, карнитин, какаово и ментово масло, смола, магнетит и др.

Лепенките за отслабванепомагат за намаляване на излишните килограми точно там, където е нуждо. Те намаляват апетита и засилват метаболизма в умерени граници. Резултатът е безболезнено и за сравнително кратко време ефективно отслабване.


ХАРАКТЕРИСТИКИ:

- Използват се 100% натурални продукти;

- Използва се съвременна нанотехнология. Прониквайки в тялото субстанцията на лепенките предизвиква изгаряне на мастните клетки и намалява телесното тегло;

- Лепенките не са водоустойчиви и преди къпане се отлепват;

- Не трябва да се излагат на директна слънчева светлина;

- Кутия с 10 бр. лепенки са достатъчни за 10 дни, но за оптимално ефективен резултат на отслабване се препоръчва курс от 30 дни.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

- Около пъпната област са разположени много важни акупунктурни точки.


Затова терапията за отслабване започва именно от там;

- Преди използване на лепенките почиствайте добре кожата около пъпа;

- Залепвайте по една лепенка всяка вечер и я отлепвайте на сутринта;

- Ако почувствате сърбеж или зачервяване на тялото, това е нормална реакция, дължаща се на изхвърлянето на токсините;

- Залепвайте нова лепенка всеки ден в продължение на месец.

- За да не се предизвиква раздразнение на кожата, залепвайте на различни места;

- Лепенките не са водоустойчиви и ги отлепвайте преди къпане;

- За по-добро съхранение кутията да се държи затворена и лепенките да не се излагат на директна слънчева светлина;


Отслабването е строго субективен индивидуален процес и зависи от множество фактори, като: възраст, скорост на метаболизъм, начин на хранене, видове заболявания, двигателна активност и много др. Съвсем нормално е някои хора да отслабват много по-лесно и бързо, а други по-бавно и по-трудно. Не очаквайте чудеса още на третия ден! Не случайно най-кратката програма е за 30 дни. След това ако сте доволни от постигнатия резултат направете седмична почивка и повторете още един курс от 30 дни. Няма да съжелявате. Не забравяйте да пиете вода! Пийте поне по 8 чаши вода на ден, с цел да помогнете на организма по-лесно да се освободи от ненужните токсини! Много хора допускат грешка, че не следят промяната в обиколките си, а следят само килограмите. Мастната тъкан е лека и дори малко свалени килограми с лепенките може да означават голяма промяна в обиколките. Ето защо, освен периодичното претегляне премервайте и обиколките: талия, ханш, бедра, ръце, врат и т.н. Направете табличка с теглото и обиколките контролно на 7-я, 14, 21 и 30-я ден. Правете го винаги сутрин, на гладно, веднага след събуждане, облечени по един и същи начин, на един и същи кантар, за да може резултатът да е сравнително точен.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър