Ленти за избелване на зъби - 28бр в кутия

Модел: Ленти за избелване на зъби - 28бр в кутия
Наличност: В наличност
21.00лв.

Количество

 Лентички за избелване на зъби - 28бр в кутия

14 за горната част и 14 за долната част.

Цена: 21 лвСега постигането на ослепителна усмивка е толкова лесно и бързо с този комплект от ефективни лентички за избелване на зъбите! Те са 28 броя в кутия - 14 бр. за горните зъби и 14 бр. за долните зъби. Тези лентички са с ментов вкус, покрити са с гел, който има избелващо действие, но същевременно предпазва емайла. Те действат ефикасно, но и напълно безвредно. С тях ще получите желаните резултати само до 14 дни.

 Време за ползване: 30 минути на ден

Съставки:

-Глицерин, карбомер, ментово масло

Гел за избелване на зъби с професионално качество

Едни от най-ефективните лентички за избелване на зъби на пазара

Видимо по-ярки зъби след няколко ползвания


Инструкции за ползване:

1. Отлепете прозрачното фолио от лентичката и я хванете с пръсти от задната страна.

2. Използвайки огледало, поставете лентичката откъм страната с гела върху зъбите и я подравнете с линията на венеца.

3. След 30 минути внимателно отлепете лентичката и обилно изплакнете водата за да се отстрани излишния гел.


Съвети:

1. Не мийте зъбите преди да използвате лентичките. Използвайте ги минимум един час след като сте измили зъбите.

2. Не използвайте лентичките повече от веднъж.

3. След ползване почистете остатъчния гел, измивайки зъбите с четка и паста за зъби или с гаргара.

4. Използвайте мокра кърпа в случай, че е трудно да отлепите лентичките от зъбите.

5. Не носете избелващите лентички през цялата нощ или докато спите.


Противопоказания:

Не използвайте, ако страдате от дентални язви, разранен венец или след орална хирургия Хора страдащи от чувствителни зъби трябва да намалят дозата или да се консултират със зъболекар При контакт с очите, изплакнете обилно с вода Този продукт не е подходящ за лица под 12 години или бременни жени. Страничните ефекти от този продукт са много рядко срещани, но ако се проявят такива спрете употребата и се консултирайте с вашия личен лекар 


Инструкции за употреба:


Отворете пликчето и извадете лентата. Махнете прозрачното фолио поставете лентичката по продължение на зъбите, като гела трябва да бъде от към зъбите. За по-добър контакти внимателно натиснете лентичката с пръсти. Носете лентичките 30 мин. , след което я махнете и изхвърлете. Резултата трае от 18 месеца до 2 години, като това зависи от начина ви на хранене и пиене, както и други фактори, като приемането на някои лекарства и пушенето. Друг много важен фактор за да се гарантират дълготрайни резултати е да поддържате отлична устна хигиена .Препоръчва се избягването на кафе и червено вино  докато трае целия период на избелването и 1 седмица след това. Времето за видими резултати са индивидуални. Някои зъби побеляват драстично само за няколко дни, докато при други може да отнеме няколко месеца. При повечето хора има видими резултати след 2-3 седмици. Колкото по-жълти са зъбите, толкова по-видимо е избелването. При сивия цвят на зъбите подобен на тетрациклин (антибиотик) цвят, избелването може да отнеме няколко месеца, за да постигнете резултати. Ако зъбите ви са значително потъмнели, може да се наложи да използвате 2 курса на избелване с лентичките. Препоръчваме ви да използвате с избелваща паста за зъби. Всички избелващи агенти имат ефект само до естествената структура на зъбите. Това означава, че при използване на избелващите лентички те ще имат въздействие върху вашите коронки или фасети само до естествения им цвят. 

Не мийте зъбите преди ползването на лентичките. За да избегнете дразнене на венците, изчакайте да мине известно време след като сте измили зъбите. Не носете лентичките за избелване през нощта или по време на сън.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър