Магнитна гривна срещу отклонения в кръвното налягане римски стил, потенция М9

Модел: Магнитна гривна римски стил, потенция М9
Наличност: В наличност
14.00лв.

Количество

 

Магнитна гривна срещу отклонения в кръвното налягане римски стил


Дълга магнитна гривна срещу отклонения в кръвното налягане, потенция М9

Още на древните е била известна лечебната сила на магнетизма върху човешкото тяло.

Метална гривна от с вградени магнити - регулира високо кръвно налягане - ефектът е прост и безотказен, действието е почти моментално.

Да се носи възможно най-дълго време.

Дължина: 215 мм

Ширина: 8 мм

10 брънки

9 броя магнити

МАГНИТНАТА ГРИВНА НАМАЛЯВА ВИСОКОТО КРЪВНО, ПОВИШАВА ИМУНИТЕТА И ПРЕМАХВА ГЛАВОБОЛИЕТО, БЕЗСЪНИЕТО, ШУМА В УШИТЕ, УМОРАТА, БЕЗСИЛИЕТО, НЕВРИТИТЕ и др. Искате да намалите високото кръвно, да премахнете главоболието, шума в ушите и виенето на свят, да повишите имунитета и др.? Използвайте световния хит на доказалата се високоефективна титано магнитна гривна! Най-новите технологии в медицината се обединили с изкуството на бижутерията и в резултат е създадена титано магнитна лечебна гривна, която регулира високото и ниско кръвно до нормалните стойности. Гривната влияе на сърдечно-съдовата система и кръвообращението и спомага за намаляване на високото кръвно, укрепва жизнените функции на организма, повишава имунитета, регулира хемоглобина и намалява болките в ставите. Магнитната гривна е мощен източник на магнитно поле, което нормализира артериалното налягане дори при хронична хипертония.


Титановата гривна възпрепятства образуването и ефективно разбива еритроцити и тромбоцити, повишава пропускната способност на клетъчните мембрани, еластичността и тонуса на кръвоносните съдове. Това оказва ефективно въздействие върху имунитета и спомага за елиминиране симптомите на високото кръвно, като: главоболие, шум в ушите, безсъние; безсилие, умора, нарушено кръвообращение, неврити и др.

ПРЕДИМСТВА:

- дизайн съчетаващ здраве и красота;

- поддържане на имунната система;

- адаптиране към промените в околната среда;

- осигуряване на здравословен комфорт на организма;

- подобряване на кръвообращението;

- съчетаване на съвременни технологии с благоприятен

Здравословен ефект върху организма:

Гривната индиректно намалява риска от инсулти и инфаркти. Тя не предизвиква алергии, не потъмнява при намокряне и не се влияе от атмосферните условия. Подходяща е за непрекъснато носене, което увеличава нейната ефективност.

Титановата магнитна гривна не трябва да се използва от хора с пейсмейкъри, бременни и кърмещи жени.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър