Професионалното точило Swifty Sharp за всички видове остриета у дома

Модел: Професионалното точило Swifty Sharp
Наличност: В наличност
13.00лв.

Количество

 

Професионалното точило за ножове Swifty Sharp ще заточи всички видове остриета у дома. Двустепенната система за заточване за няколко секунди превръща остриетата на обикновените ножове в остри като бръснач прибори за вашата кухня. Може да го използвате за ножове, прецизни ръчни инструменти, ножици о по-големи домакински инструменти.

Swifty Sharp ви позволява лесно да възстановите остриетата на всички тъпи ножове вкъщи. Просто натиснете бутона за включване и поставете острието между въртящите се дискове, които имат фиксирани градуси и ъгли на заточване, едностранно или двустранно заточване според вашето желание и ръчно последващо фино заточване и полиране на острието посредством точилото от висококачествена стомана.


Уредът е изработен с вграден плот за събиране на всякакви метални стружки. Използвайте го за всички видове ножове – гладки, назъбени, сатъри и др. Той е компактен и лек и лесно се съхранява в чекмедже или шкаф. Не след дълго електрическото точило за ножове ще заеме ценно място във вашата кухня.


Характеристики:

Конструкция материал: пластмаса и метал

Захранване: 4 бр. батерии х 1.5 V тип АА (не са включени в комплекта)

Захващане: създава стабилен вакуум, благодарение на 6 бр. слотове за захващане върху желаната повърхност​Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър