Колан за отслабване със сауна ефект - Sauna belt velform

Модел: Колан за отслабване със сауна ефект - Sauna belt velform
Наличност: В наличност
19.00лв.

Количество

 

Sauna belt velform е подгряващ колан със сауна ефект, позволяващ Ви да изпитате топлината и ефекта на сауната в уюта на собствения си дом. Освен това сауна ефектът се концентрира в желаната от Вас област. Идеален е за използване в областите на корема, пояса, кръста и бедрата, въздействайки с ефекта на портативна сауна. Препоръчително е коланът да се използва на стайна температура.


При използването на Sauna belt velform е добре да се заеме удобна позиция на тялото. Използвайте го полулегнали или прави, но никога и легнали по корем или в седнало с облягане положение, защото това би могло да доведе до повреда на електрическата мрежа на колана. По време на процедурата, не използвайте кремове или мазила, доколкото порите в този момент напълно се отварят, а това би било възможност за възникване на алергии. По време на сеанса е препоръчително да се пият горещи напитки: кафе, мляко или чай и да се избягва приемането на охладени напитки.


Sauna belt velform да не се използва непосредствено след хранене! Препоръчително е да се изчака минимум 2 часа след храненето, преди да се пристъпи към процедурата. За постигане на максимален ефект, препоръчваното време за една процедура е 50 минути. Не превишавайте това времетраене! С оглед на Вашата безопасност, коланът автоматично се изключва след изтичането на 50-тата минута . Не се препоръчва Sauna belt velform да се ползва за период по-продължителен от 45 дни.


Oбиколка на колана - до 105см.
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър