Изтривалка и масажор за гръб Dual Sided Bath Scrubber

Модел: Dual Sided Bath Scrubber
Наличност: В наличност
12.00лв.

Количество

 Dual Sided Bath Scrubber е изцяло от силикон, с двустранно действие. Четка с повече от 1500 силиконови косъмчета от едната страна и масажиращи топки от другата, нежно почистват и масажират тялото. Насладете се на това SPA удоволствие в собствената си баня! 


Изтривалка и масажор за гръб Dual Sided Bath Scrubber


Артикулът е изработен изцяло от силикон, което предотвратява развитието на бактерии и микроорганизми, както по обикновените гъби за баня. От едната страна продуктът е покрит с над 1500 силиконови косъмчета, а от другата – с масажни топчета, което го прави мултифункционален, като едновременно почиства и нежно масажира тялото Ви. Освен това стимулира циркулацията на кръвта, като по-този начин подобрява еластичността и мекотата на кожата, отпуска и облекчава напрегнатите мускули.


Благодарение на дръжките в двата края, Dual Sided Bath Scrubber е изключително лесен за ползване и позволява да достигнете трудно достъпните части от гърба, при това – с минимални усилия! Особено подходящ е за хора с намалена подвижност, които изпитват затруднения при къпане. Този продукт със сигурност ще се превърне в любимата Ви принадлежност за баня, благодарение на невероятната си функционалност!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър