Соларната лампа с датчик за движение CL-5066B

Модел: Соларната лампа с датчик за движение CL-5066B
Наличност: В наличност
20.00лв.

Количество

 

Соларната лампа с датчик за движение CL-5066B е перфектен избор за осветяване на пространството пред дома, стълбища, тераси, басейни, градини, палуби, външни стени, пространства пред гаражи и т. н.


Соларната лампа с датчик за движение CL-5066B 

Цена: 20 лв


Автоматична соларна лампа за стена-зарежда се от слънчева енергия, модел CL-5066А, разполага с два COB фронтални светодиода, тези светодиоди са разположени зад две мощни лупи. Лупите разпръскват светлината максимално добре. Два странични COB панела за по-добро осветяване което достига до 120 градуса.

Лампата е оборудвана със светлинен сензор и детектор за движение: Светлината се включва за движение и след това спира след спиране на движението - 2 функции за осветление:


1. Затъмнява, включва се при 100% светлина, когато е тъмно, след което остава по-слабо след прекъсване на движението


2. Включва се за 100% светлина и след това се изключва напълно, когато движението е спряно.

Захранва се от вградена акумулаторна батерия. Батерията се зарежда от голям соларен панел в който е вграден и CDS сензора, отчитащ кога е настъпил момента да активира осветлението.

Осветителното тяло е лесно за монтаж, посредством двата дюбела, включени в комплекта, може да окачите лампата там където ще ви е най удобно. Водоустойчива IP64 - Материал: ABS. Предвидена да издържа на лоши атмосферни условия.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър