Уред за пестене на гориво Fuel Shark Saver

Модел: Уред за пестене на гориво Fuel Shark Saver
Наличност: В наличност
14.50лв.

Количество

 

Уред за пестене на гориво Fuel Shark Saver


Уред, който притежава НЕО СОКЕТ / NEO SOCKET / Fuel Shark Saver устройство за пестене на гориво! С него може 

NEO SOCKET / Fuel Shark Saver прилага нова патентована технология, която ви позволява да спестите от 10% до 30% от горивото.

За първи път е пусната на пазара в Хокайдо, Япония, а в момента се ползва мащабно в целия свят.

Друго предимство на уреда е, че стимулира ускорението на колата и ускорява работата на електрическата система, дори и тази на стерео уредбата, климатика и мигачите и фаровете. Устройството за икономия на гориво добавя мощност на мотора и удължава ползването на акумулятора.

Намалява вредните емисии на автомобила ви, които вредят на климата. Така замърсяването и глобалните климатични промени се намаляват.

Neo Socket е на достъпна цена и изключително лесен за употреба. Само трябва да го включите на мястото на запалката и то започва да действа.


Начин на работа

Устройството работи с електролитни кондензатори – пасивни електрически елементи, за съхраняване на електрическата енергия. Тази функция често се използва при устройства, които са предназначени за съхранение на ел. енергия. Кондензаторите събират остатъците на енергията, която се получава при разтоварването на мотора и ги „пускат” при натоварване. Така се облекчава работата на двигателя и се компенсира недостатъчния заряд в електрическата верига.


Характеристики:

Предпазител;

Neo Socket работи с 12V напрежение;

LED светодиодите имат минимална консумация. Препоръката е когато не карате колата, изключете уреда от устройството на запалката;

Уредът работи и чрез адаптер-разклонител;

Ако ползвате няколко броя от уреда за пестене на гориво, капацитета на кондензаторите ще се увеличи на теория, но не и двойно или тройно.

Работи и при дизелови автомобили.Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър